telefonický kontakt +421 905 303 115
 pestradomacnost@gmail.com 

0
  • Korenička nerezová 9x5 cm

Korenička nerezová 9x5 cm

  • 1,85€

  • Bez DPH: 1,54€

Naša nerezová korenička je jednoduchým a praktickým nástrojom, ktorý vám umožní presné dávkovanie korenín pri varení. S výškou 9 cm a priemerom 5 cm je dostatočne kompaktná a pritom dostatočne veľká na uspokojenie vašich potrieb.

Jednou z hlavných výhod tejto koreničky je otáčací uzáver. Vďaka nemu môžete úplne uzatvoriť obsah koreničky, čo chráni korenie pred vlhkosťou a strátou vône. Tento uzáver zabezpečuje, že vaše korenie zostane čerstvé a plné chute.

Dierky na sypanie sú vytvorené vo viacerých veľkostiach, čo umožňuje ešte väčšiu presnosť pri dávkovaní. Nezáleží na tom, či potrebujete len malé množstvo korenia alebo ho chcete pridávať hojne, táto korenička vám umožní zvoliť presne to množstvo, ktoré potrebujete.

Vďaka svojej nerezovej konštrukcii je táto korenička odolná a dlhotrvajúca. Je to ideálny spoločník pre každého kuchára, ktorý dbá na presnosť a kvalitu vo svojej kuchyni. Objednajte si našu nerezovú koreničku a získajte spoľahlivý nástroj pre presné dochucovanie vašich jedál.

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie

Súvisiace produkty

Štítky: solničky, koreničky, dochucovadlá, stolovanie