telefonický kontakt +421 905 303 115
 pestradomacnost@gmail.com 

0

Truhlík samozavlažovací UMBRA HNEDÝ 51,4x19,2xh18,6 cm/17L

  • 7,95€

  • Bez DPH: 6,63€

Truhlík samozavlažovací Umbra v hnedom prevedení s rozmermi 51,4 x 19,2 x výška 18,6 cm a objemom 17 litrov je ideálnou voľbou pre milovníkov kvetov, ktorí chcú transformovať svoju záhradu, balkón alebo terasu na kvetinový raj. Tento samozavlažovací kvetináč je praktickým riešením pre pestovanie kvetov a byliniek, a ponúka výhody, ktoré udržia vaše rastliny zdravé a krásne.

Samozavlažovací systém v tomto kvetináči poskytuje optimálnu vlhkosť pôdy pre rastliny. Rezervoár na vodu umožňuje postupné uvoľňovanie vody do pôdy cez kapilárne vlákna. Tým sa zabezpečuje, že rastliny budú mať konštantný prístup k vode a nebudú trpieť nedostatkom alebo prebytkom vlhkosti. To znamená, že vaše rastliny budú mať dlhší život a budú kvitnúť vo svojej plnej kráse.

Truhlík samozavlažovací Umbra v hnedom prevedení je vhodný nielen pre záhrady a terasy, ale aj pre balkóny a parapetné dosky. Jeho praktický dizajn a šikovné rozmery umožňujú umiestnenie kvetináča tam, kde sa vaše rastliny budú najlepšie darit a krásne pýšiť. Navyše, v ponuke nájdete rôzne veľkosti, tvary a typy truhlíkov za skvelé ceny, takže si môžete vybrať ten, ktorý najviac vyhovuje vašim potrebám a preferenciám.

Potešte svoje kvety a bylinky týmto praktickým truhlíkom samozavlažovacím Umbra v hnedom prevedení a užite si ich krásu a životnosť s minimálnym úsilím. Vytvorte si svoj kvetinový raj a urobte záhradu, balkón alebo terasu ešte príjemnejším miestom na relaxáciu a obdivovanie krásy rastlín.

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie

Súvisiace produkty

Štítky: kvetináče, plastové kvetináče, hrantíky