0

Dobrá súsenosť s ISOKOR

ISOKOR- čistiace a impregnačné prostriedky novej generácie, bez škodlivých chemických zlúčenín, založený na najnovších poznatkoch bio a nanotechnológiách.

Samotné použitie správnych čistiacich prostriedkov je veľmi dôležité na udržanie našich domov a áut v čistom a hygienickom stave. ISOKOR sa snaží ponúknuť svojim zákazníkom kvalitné a spoľahlivé výrobky, ktoré účinne odstraňujú nečistoty a zápachy, zatiaľ čo sú zároveň šetrné k povrchom. Vzhľadom k výborným skúsenostiam s produktmi ISOKOR, som sa rozhodol napísať tento text a týmto spôsobom informovať váženého čitateľa o výhodách týchto, hlavne k prírode a zdraviu šetrných výrobkov.

Isokor ANTI Urine je špeciálny odstraňovač pachov moču určený na použitie v domácnosti. Tento výrobok je vhodný pre všetky typy tvrdých povrchov, ako sú keramické dlaždice, linoleum, drevo, laminát, PVC podlahy a podobne. Hlavnou zložkou tohto produktu je enzymatický koncentrát, ktorý účinne odstraňuje pachy z moču a zvyšky usadenín. Tento výrobok účinne pôsobí aj na staré nečistoty a vďaka svojim enzýmovým zložkám dokáže rozložiť organické zvyšky a nečistoty.

Tento prípravok je veľmi jednoduchý na použitie. Stačí ho naniesť na povrch a nechať pôsobiť približne 10 až 15 minút. Potom stačí povrch dôkladne opláchnuť vodou a nechať ho uschnúť. V prípade, že je potrebné odstrániť intenzívnejšie pachy, výrobok je možné  použiť v koncentrovanejšom zložení. Je dôležité poznamenať, že tento odstraňovač pachov neobsahuje žiadne škodlivé látky, ktoré by mohli poškodiť povrchy alebo zdravie ľudí a zvierat. Tento výrobok je teda bezpečný a šetrný k životnému prostrediu. Výhodou tohto čistiaceho prostriedku je, že okrem účinnej odstraňovania pachov moču, tiež chráni povrchy pred ďalším znečistením. Tento výrobok nevytvára lepkavý povlak a nezanecháva stopy ani škvrny.

Vzhľadom na svoju účinnosť a bezpečnosť je Isokor ANTI Urine populárnym výrobkom na trhu, ktorý pomáha mnohým domácnostiam riešiť problémy so zápachom z moču.





Isokor Car Cleaner je výrobok určený na čistenie interiéru aj exteriéru vozidla. Vďaka svojim vlastnostiam účinne odstraňuje nečistoty, ako sú napríklad mastnoty, prach, hmyz, nečistoty z kolesov a podobne. Tento výrobok je vhodný na použitie na všetkých typoch lakov, vrátane kovových aj lakových povrchov.

Čistič automobilov obsahuje špeciálne zložky, ktoré dokážu účinne odstraňovať nečistoty, ale zároveň sú šetrné k povrchom vozidla. Na použitie nie je potrebná voda, pretože Tento čistič určený pre automobily nevytvára penivú hmotu. Stačí ho jednoducho aplikovať na povrch vozidla a dôkladne utrieť čistou handrou.
Okrem toho, že dokáže účinne odstraňovať nečistoty, tiež poskytuje ochranu pred opakovaným znečistením a škrabaním. Tento výrobok neobsahuje žiadne škodlivé látky, ktoré by mohli poškodiť povrchy vozidla, a je teda bezpečný a šetrný k životnému prostrediu.
Isokor Car Cleaner je veľmi jednoduchý na použitie a ponúka efektívne čistenie vozidla bez použitia vody. Jeho vlastnosti ho robia populárnym výrobkom medzi majiteľmi vozidiel, ktorí si chcú udržiavať svoje vozidlá čisté a v dobrom stave.









Isokor Cleaner je vysoko účinný čistič na rôzne povrchy, ako sú kachľové a keramické obklady, drevo, PVC, linoleum, sklo, nereť a podobne. Tento univerzálny čistič obsahuje špeciálne zložky, ktoré dokážu účinne odstrániť nečistoty a zvyšky mastnoty, pričom sú zároveň šetrné k povrchom.

Tento čistič je veľmi jednoduchý na použitie. Stačí ho naniesť na povrch a nechať pôsobiť niekoľko minút, potom ho opláchnuť vodou a dôkladne utrieť suchou handrou. V prípade intenzívnejšieho znečistenia je možné tento čistič použiť v koncentrovanejšom zložení.

Čistič neobsahuje žiadne škodlivé látky, ktoré by mohli poškodiť povrchy alebo zdravie ľudí a zvierat. Tento výrobok je teda bezpečný a šetrný k životnému prostrediu. Jeho výhodou je, že nevytvára lepkavý povlak a nezanecháva stopy ani škvrny. Isokor Cleaner je preto populárnym výrobkom na trhu, ktorý pomáha mnohým ľuďom udržiavať ich domácnosti a vozidlá čisté a hygienické.









Isokor EcoDescal je vysoko účinný čistič na odstraňovanie vápnikových usadenín a iných minerálnych nečistôt z rôznych povrchov. Jeho špeciálna zložka, kyselina citrónová, dokáže účinne rozpúšťať a odstraňovať zvyšky vápnika a iné minerálne nečistoty. Vďaka tejto zložke je tento výrobok šetrný k povrchom, čo znamená, že je bezpečný na použitie na väčšine tvrdých povrchov vrátane kávovarov, rúr, rúr na grilovanie a podobne.

Výrobok je charakteristický tým,že obsahuje vysokú koncentráciu kyseliny citrónovej, ktorá zabezpečuje jeho vysokú účinnosť a efektivitu. Tento výrobok je prírodný a šetrný k životnému prostrediu, pretože neobsahuje žiadne škodlivé látky.
Tento prípravok  je veľmi jednoduchý na použitie. Stačí ho naniesť na povrch, nechať pôsobiť na nečistoty približne 10 až 15 minút a potom dôkladne opláchnuť vodou. V prípade veľmi tvrdohlavých usadenín môže byť potrebné tento postup opakovať. Tento produkt tiež obsahuje inhibitor korózie, ktorý zabezpečuje, že žiadne škodlivé účinky kyseliny citrónovej nebudú mať negatívny vplyv na kovové povrchy.
Isokor EcoDescal je vynikajúcim výrobkom na odstraňovanie vápnikových usadenín a iných minerálnych nečistôt z rôznych povrchov. Jeho vysoká účinnosť a šetrnosť k povrchom robia z tohto výrobku skvelú voľbu pre každú domácnosť.







Isokor Grave Cleaner je špeciálny čistič určený na čistenie hrobových náhrobných kameňov a pamätníkov. Jeho hlavnou funkciou je odstraňovanie nečistôt a zvyškov od vody alebo atmosférických podmienok, ktoré sa môžu usadiť na povrchu kameňa a spôsobiť jeho poškodenie alebo zmenšenie jeho estetickej hodnoty. Tento výrobok obsahuje špeciálne zložky, ktoré dokážu účinne odstrániť rôzne druhy nečistôt, ako sú napríklad nečistoty od zelene, zvyšky pigmentov alebo zvyšky z výfukových plynov.

Čistič hrobov je veľmi jednoduchý na použitie. Stačí ho naniesť na povrch kameňa a nechať pôsobiť približne 10 až 15 minút. Potom stačí povrch dôkladne opláchnuť vodou a nechať ho uschnúť. Tento výrobok neobsahuje žiadne agresívne látky, ktoré by mohli poškodiť povrch kameňa alebo zdravie ľudí a zvierat. Tento výrobok je teda bezpečný a šetrný k životnému prostrediu.

Prostriedok na čistenie hrobov je vynikajúcim riešením pre všetkých, ktorí chcú udržiavať hroby a náhrobné kamene čisté a esteticky príjemné na pohľad. Tento výrobok účinne odstraňuje nečistoty a zvyšky z povrchov kameňov a pomáha zachovať ich pôvodný vzhľad a kvalitu.






Isokor LM Descaling je vysoko účinný odstraňovač vodného kameňa, ktorý je určený pre použitie v priemyselných a domácich kotloch, ohrievačoch vody a ďalších zariadeniach, ktoré sú vystavené tvorbe vodného kameňa. Obsahuje kyselinu citrónovú, ktorá dokáže rozpúšťať vápnikové usadeniny a iné nečistoty. V porovnaní s inými odstraňovačmi vodného kameňa. Tento odstráňovač vodného kameňa dokáže odstrániť väčšie množstvo vápnika v kratšom čase, čím sa predlžuje životnosť zariadení a znižuje spotreba energie.

Odvápňovač je veľmi jednoduchý na použitie. Stačí ho naliať do zariadenia a nechať pôsobiť približne 30 až 60 minút v závislosti od množstva vápnikových usadenín. Potom stačí zariadenie opláchnuť vodou a je pripravené na ďalšie použitie. Náš LM odvápňovač je bezpečný pre zariadenia a neobsahuje žiadne škodlivé látky, ktoré by mohli poškodiť ich vnútorné časti.

Tento výrobok je vhodný pre domácnosti aj pre priemyselné podniky, ktoré potrebujú efektívne a spoľahlivé riešenie pre odstránenie vápnika a iných nečistôt z ich zariadení. Vďaka svojej účinnosti a jednoduchému použitiu je Isokor LM Odvápňovač populárnym výrobkom na trhu.






Isokor LMS je špeciálny čistič určený na odstránenie hrdze z rôznych povrchov, ako sú fasády, dlažby alebo sanita. Tento výrobok obsahuje kyselinu citrónovú, ktorá je šetrná k životnému prostrediu a dokáže účinne rozpúšťať a odstraňovať hrdzu a iné nečistoty z povrchov.


Odstráňovač hrdze LMS je veľmi jednoduchý na použitie. Stačí ho naniesť na povrch, nechať pôsobiť a potom dôkladne opláchnuť vodou. Pri použití na dlažbu alebo sanita sa odporúča vopred zohnúť povrch, aby sa čistič mohol lepšie vsiaknuť a účinne odstrániť hrdzu. V prípade potreby je možné odstráňovač zriediť vodou, aby bol vhodnejší pre použitie na jemnejších povrchoch.


Odstráňovač LMS je bezpečný a šetrný k povrchom, a tým pádom je vhodný aj na použitie v interiéroch. Jeho účinnosť a bezpečnosť ho robia populárnym výrobkom medzi majiteľmi domov, ktorí sa snažia udržiavať svoje povrchy vo vysokej kvalite a čistote.





Isokor Sofa Cleaner je čistič určený na použitie na textilných povrchoch, ako sú sedačky, koberce a kreslá. Tento výrobok dokáže účinne odstrániť nečistoty, škvrny a zápachy, ktoré sa na týchto povrchoch často vyskytujú. Tento čistič sedačiek a sedacích súprav obsahuje špeciálne zložky, ktoré dokážu rozložiť organické zvyšky a nečistoty, čím zaručujú účinné čistenie.

Tento výrobok sa ľahko používa, stačí ho naniesť na povrch a nechať pôsobiť niekoľko minút, potom ho opláchnuť čistou vodou a nechať uschnúť. Isokor Čistič sedačiek je šetrný k textilným povrchom a neobsahuje žiadne škodlivé látky, ktoré by mohli poškodiť ich farbu alebo kvalitu.

Tento výrobok je teda bezpečný a účinný nástroj na čistenie textilných povrchov v domácnosti alebo v obchodnom priestore.








Isokor Facade Professional je impregnačný prostriedok určený na ochranu a impregnáciu fasádnych povrchov. Tento výrobok chráni pred poveternostnými vplyvmi, znečistením a vodou. Obsahuje špeciálne zložky, ktoré vytvárajú na povrchu ochrannú vrstvu, ktorá zabraňuje vniknutiu nečistôt a vlhkosti do materiálu. Isokor Impregnačný roztok je vhodný na použitie na rôznych typoch povrchov, ako sú napríklad betón, omietky, kamene, tehly, drevo, kov a podobne.

Tento výrobok je veľmi odolný a účinný, a to aj pri extrémnych teplotách a vlhkosti. Jeho použitie zabraňuje vzniku škvŕn a vodných škvŕn, ktoré môžu poškodiť fasádu a zničiť jej vzhľad. Impregnačný roztok je vodou riediteľný a jednoduchý na použitie.

Stačí ho naniesť na povrch a nechať pôsobiť, kým úplne nezaschne. Tento výrobok je veľmi populárny medzi majiteľmi domov a budov, ktorí chcú ochrániť a udržiavať v dobrom stave svoju fasádu.







Isokor LOTOS Standard je impregnačný prostriedok určený na ochranu textilných a kožených výrobkov pred vlhkosťou a nečistotami. Tento výrobok dokáže vytvoriť na povrchu ochranný film, ktorý zabraňuje vniknutiu vody, tuku a iných nečistôt do textílie alebo kože. Tento prostriedok na ochranu pred vodou, tukom a iných nečistôt je vhodný pre rôzne druhy textilu a kože, ako sú napríklad bundy, kabáty, obuv, sedačky, tašky a podobne.

Jednou z hlavných zložiek tejto ochrany textilu a kože je fluoridový polymer, ktorý je schopný vytvoriť na povrchu textílie alebo kože ochranný film, ktorý je vodoodpudivý a odolný voči iným nečistotám. Tento film neovplyvňuje farbu ani textúru materiálu a nezanecháva stopy na povrchu.

Ochranný prostriedok LOTOS  je veľmi jednoduchý na použitie. Stačí ho aplikovať na čistý a suchý povrch z vzdialenosti približne 20 cm. Potom nechať vyschnúť asi 10-15 minút a v prípade potreby opakovať aplikáciu. Po impregnácii sa povrch stáva odolnejším voči vode a iným nečistotám a zároveň sa zvyšuje jeho životnosť. Vzhľadom na svoje vlastnosti a jednoduché použitie je Isokor LOTOS Standard obľúbeným výrobkom na trhu a vynikajúcou voľbou pre ochranu textilu a kože.






Isokor AntiGraffiti je vysoko účinný prostriedok na odstraňovanie graffiti a farieb na rôznych povrchoch, ako sú napríklad múry, steny, nátery, betón a podobne. Tento výrobok je vytvorený na báze špeciálnych rozpúšťadiel a zložiek, ktoré dokážu rozpúšťať a odstraňovať rôzne typy graffiti a farieb. Odstráňovač grafiti  je vhodný pre použitie na rôznych povrchoch, ako sú napríklad betón, kameň, múry, oceľ, hliník, plastové povrchy a podobne.


Antigrafiti prostriedok dokáže účinne odstrániť graffiti a farby vďaka svojim špeciálnym rozpúšťadielom a zložkám. Na použitie postačuje jednoduchá aplikácia na postihnutý povrch a nechá sa pôsobiť po dobu od 5 do 15 minút. Po uplynutí tejto doby sa môže povrch opláchnuť vodou, prípadne použiť na odstránenie zvyškov aj kefku alebo hadicu. Odstráňovač  neželaných malieb vytvorených sprejom je vysoko účinný a spoľahlivý prostriedok na odstraňovanie graffiti a farieb, ktorý je jednoduchý na použitie a neobsahuje žiadne škodlivé látky.







Isokor SWB je impregnačný prostriedok určený na ochranu betónovej dlažby, betónových povrchov a podobne. Tento výrobok vytvára na povrchu ochrannú vrstvu, ktorá chráni pred vnikaním vody a iných nečistôt. Impregnant SWB je vynikajúci na použitie na vonkajších povrchoch, ako sú chodníky, parkoviská, garáže a podobne. Jeho účinnosť spočíva v tom, že impregnuje povrch betónu a vytvára ochranný film, ktorý zabraňuje vnikaniu vody a nečistôt dovnútra. Tento výrobok tiež chráni betón pred poškodením pôsobením mrazu a rozmrzania.


Isokor SWB je jednoduchý na použitie. Stačí ho naniesť na čistý a suchý povrch a nechať ho uschnúť. V prípade veľmi poréznych povrchov je možné aplikovať tento impregnant opakovane, aby sa dosiahla maximálna účinnosť. Po správnej aplikácii sa povrch stane odolným proti vode a nečistotám. SWB je šetrný k povrchu, nevytvára vrstvu a nezanecháva stopy ani škvrny. Tento výrobok je tak ideálnym riešením pre ochranu betónových povrchov pred poškodením a znehodnotením.






Isokor Wet Effect je impregnačný prostriedok, ktorý je určený na impregnáciu rôznych typov povrchov, ako sú napríklad kameň, betón, cihly, terakota a podobne. Tento výrobok umožňuje vytvoriť tzv. "mokrý efekt", ktorý dokáže zvýrazniť a zlepšiť vzhľad povrchov. Tento prostriedok s mokrým efektom je vhodný na použitie v interiéri aj exteriéri a zabezpečuje povrchom ochranu proti vlhkosti, špinám a iným nečistotám. Hlavnou zložkou tohto výrobku imitujúceho mokrý efekt je silikónová emulzia, ktorá sa dokáže vstrebať do pórov povrchu a zlepšiť jeho vlastnosti. Tento výrobok dokáže zlepšiť farbu a kresbu povrchu, a to až o 30 %. Vďaka použitiu nášho výrobku pre mokrý efekt budú vaše povrchy vyzerať sviežo a upravene a ich vzhľad bude zvýraznený.

Produkt je veľmi jednoduchý na použitie. Stačí ho naniesť na čistý a suchý povrch pomocou štetca alebo striekačky a nechať ho uschnúť. Doba schnutia závisí od teploty a vlhkosti vzduchu, zvyčajne trvá niekoľko hodín. Po aplikácii je dôležité povrch nezatiaľ dotýkať a nevystavovať ho vlhkosti počas 24 hodín.

Isokor Wet Effect je ideálny na použitie na vonkajších povrchoch, ako sú napríklad terasy, schody, chodníky a podobne. V interiéri sa používa na povrchy ako sú napríklad podlahy, steny alebo obklady. Tento výrobok vám poskytne dlhodobú ochranu a zvýši estetickú hodnotu vašich povrchov.






Isokor Antifog je výrobok určený na ochranu okuliarov, ktorý účinne zabraňuje zahmlievaniu skiel a zlepšuje ich priehľadnosť. Je vhodný pre použitie na všetkých druhoch okuliarov, ako sú športové, dioptrické, slnečné a podobne. Hlavnou zložkou anti zahmlievacieho spreja je špeciálny polymér, ktorý vytvára ochrannú vrstvu na skle a bráni vzniku kondenzácie. Tento výrobok je veľmi jednoduchý na použitie. Stačí naniesť malé množstvo na sklo a rovnomerne rozotrieť. Po nejakom čase sa vytvorí ochranná vrstva a okuliare zostanú čisté a priehľadné.

Tento užitočný produkt je šetrný k materiálom, z ktorých sú okuliare vyrobené, a nezanecháva žiadne škodlivé zvyšky. Je vhodný na použitie pri športe, práci, v aute alebo aj pri bežných každodenných činnostiach.








Isokor Baby Cleaner je špeciálny čistič určený na čistenie detských hračiek. Tento výrobok je vyrobený z prírodných zložiek a neobsahuje žiadne škodlivé látky, ktoré by mohli poškodiť zdravie dieťaťa.

Čistič vecí pre deti účinne odstraňuje zvyšky nečistôt, baktérie a plesne z detských hračiek a zanecháva ich čisté a bezpečné na použitie. Tento výrobok sa môže použiť na rôzne typy hračiek vrátane plastových, gumových, drevených a textilných.

Detský čistič je veľmi jednoduchý na použitie - stačí ho naniesť na hračku a utrieť do sucha čistou handričkou. Výhodou tohto čističa je, že sa dá použiť na čistenie aj iných detských predmetov, ako sú detské stoličky, kolísky, alebo plastové riady a poháre. Isokor Detský čistič je bezpečný, účinný a šetrný k prírode.








Isokor Bath Cleaner je univerzálny prírodný čistič určený na čistenie kúpeľní bez použitia chemikálií. Obsahuje prírodné zložky, ktoré účinne odstraňujú nečistoty, škvrny a vodný kameň z dlažieb, umývadiel, vaní a iných povrchov. Hlavnou zložkou je kyselina citrónová, ktorá je šetrná k povrchom a pritom dokáže účinne odstraňovať nečistoty a vodný kameň.

Čistič kúpeľní je vhodný pre všetky typy povrchov v kúpeľni, ako sú keramické dlaždice, sklo, kov a podobne. Vzhľadom na svoje prírodné zloženie je tento výrobok šetrný k životnému prostrediu a neobsahuje žiadne agresívne chemikálie.

Použitie nášho kúpeľňového čističa je veľmi jednoduché, stačí ho aplikovať na povrch a nechať pôsobiť niekoľko minút. Potom stačí povrch opláchnuť vodou a utrieť do sucha.

ČIstič do kúpeľní je ideálny pre tých, ktorí sa chcú vyhnúť použitiu agresívnych chemikálií v domácnosti a zároveň chcú mať čistú a hygienickú kúpeľňu.






Pavol Zverec, Pestrá domácnosť

Súvisiace produkty

Čistič automobilov Isokor 50ml

Čistič automobilov Isokor 50ml

7,90€ Ex Tax: 6,58€

Isokor AntiGraffiti – Ochrana pred graffiti 5000ml