telefonický kontakt +421 905 303 115
 pestradomacnost@gmail.com 

0
  • Vedro plastové s vrchnákom 14L

Vedro plastové s vrchnákom 14L

  • 8,50€

  • Bez DPH: 7,08€

Toto plastové vedro s vrchnákom je skutočne praktickým a všestranným doplnkom pre každú domácnosť. Jeho objem okolo päť litrov je dostatočný na prenášanie a uskladnenie rôznych tekutín, či už ide o vodu, farby alebo iné chemikálie. Vrchnák vedra je veľmi užitočný, pretože umožňuje udržiavať obsah vedra v suchu a chrániť ho pred nečistotami alebo zápachom. Taktiež jeho ľahké odstránenie uľahčuje plnenie a čistenie vedra.

Plastové vedrá majú mnoho využití v domácnosti aj mimo nej. Sú ideálne na umývanie áut, zavlažovanie záhrady, zbieranie ovocia či rôzne úlohy pri pracovných činnostiach. Ich odolný plastový materiál zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči mechanickému poškodeniu.

Okrem ich funkčnosti, plastové vedrá môžu mať aj estetický význam. Dnes sa vyrábajú v rôznych farebných prevedeniach a dekoratívnych potlačiach, čo im umožňuje stať sa pekným a praktickým prvkov v interiéri alebo exteriéri vášho domova.

Ak hľadáte spoľahlivý a praktický spôsob na prenášanie a uskladnenie tekutín, toto plastové vedro s vrchnákom je skvelou voľbou. Jeho všestranné využitie a estetický vzhľad vám pomôžu udržiavať vašu domácnosť čistú a dobre zorganizovanú.

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie

Súvisiace produkty

Štítky: vedro, vedro na mop, vedro plastové, utierka, utierka mikrovlákno, vedro s vrchnákom